Ταξιδεύοντας με Οξυγόνο

Φορητοί συμπυκνωτές Οξυγόνου

Ανακτήστε την ελευθερία σας και την ανεξαρτησία σας με τους φορητούς συμπυκνωτές οξυγόνου. Αποκτήστε τους τώρα με έως και 12 δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα και... ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ!

Φορητοί συμπυκνωτές Οξυγόνου

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας είναι οι φορητοί συμπυκνωτές οι οποίοι βασίζονται στον σχεδιασμό του κλασσικού συμπυκνωτή με την διαφορά ότι είναι 4-5 φορές μικρότεροι και ελαφρύτεροι. Οι φορητοί συμπυκνωτές λειτουργούν με την μέθοδο της παλμικής απόδοσης του οξυγόνου , δηλαδή την απόδοση παλμού (ριπής) κατά την έναρξη της εισπνοής. Η ποσότητα του παλμού είναι αρκετή κατ' αντιστοιχία με την συνεχή ροή του κλασσικού συμπυκνωτή. 


Αυτονομία

Οι φορητοί συμπυκνωτές πλέον μπορούν να αντέξουν έως και 9 ώρες (εξαρτάται την ρύθμιση) συνεχούς χρήσης μεταξύ φορτίσεων, ενώ μπορούν να χρησιμοποιούνται


Χωρίς καθόλου ρεύμα με την χρήση της εσωτερικής μπαταρίας. Inogen One G3

Στο ταξίδι. Με χρήση του αναπτήρα αυτοκινήτου και ειδικού καλωδίου που παρέχεται με την συσκευή. Ταυτόχρονα φορτιζεται και η μπαταρία

Στο σπίτι, φορτίζοντάς το παράλληλα στην πρίζα 

Κατηγορίες Φορητών Συμπυκνωτών

 Οι φορητοί συμπυκνωτές διαχωρίζονται αναλόγως με την ικανότητά τους να λειτουργούν


Μόνο με παλμική ροή (pulse dose)

Παλμική ή Συνεχή ροή (pulse/continuous flow)

Οι φορητοί της δεύτερης κατηγορίας ονομάζονται ημι-φορητοί (transportable) και έχουν την μοναδική ικανότητα να λειτουργούν με συνεχή ροή για 24ωρη χρήση στο σπίτι αλλά και με παλμική ροή για μεγαλύτερη αυτονομία με την χρήση μπαταρίας όταν αποφασίσετε να βγείτε για την βόλτα σας.


Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει ο μοναδικός συμπυκνωτής Eclipse 5 απο την Sequal του ομίλου CHART, με την τεχνολογία αιχμής AutoSAT.


Άδεια για χρήση σε αεροπλάνο

Πλέον οι περισσότεροι φορητοί συμπυκνωτές έχουν πιστοποίηση FAA για χρήση σε αεροπορικές πτήσεις. Καλέστε μας για να σας δώσουμε το απαραίτητο έγγραφο που πρέπει να συμπληρώσει ο γιατρός σας ώστε να πιστοποιείται η ανάγκη χρήσης του οξυγόνου και προσοχή πριν την αγορά.