Τι είναι το Υγρό Οξυγόνο?


- Το Υγρό Οξυγόνο είναι οξυγόνο σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία -183° C (-297°F) κάτι που το κάνει να βρίσκεται σε υγρή κατάσταση. Έχει:

   - γαλάζιο χρώμα
   - πολύ υψηλή καθαρότητα (99,5%)
   - Κάθε λίτρο υγρού οξυγόνου, όταν εξαερώνεται, αντιστοιχεί σε 854 λίτρα αερίου οξυγόνου

    Φανταστείτε ότι με ένα μπουκαλάκι 1lt το οποίο περιέχει υγρό οξυγόνο μπορούμε να φουσκώσουμε με οξυγόνο ένα αερόστατο 854 lt.


    Δοχεία αποθήκευσης

    - Σταθερό δοχείο (20lt, 32lt, 44lt)

Το σταθερό δοχείο αποθηκεύεται σε μόνιμο σημείο στο σπίτι και λειτουργεί σαν βασική πηγή οξυγονοθεραπείας όπως ακριβώς και ο συμπυκνωτής ή η φιάλη οξυγόνου. Επειδή είναι αρκετά βαρύ, συνοδεύεται και με βάση που διαθέτει ροδάκια για εύκολη μετακίνηση.

    Φορητό δοχείο (0,5lt)

Το φορητό δοχείο έχει το μέγεθος ενός μικρού φορητού συμπυκνωτή με την διαφορά ότι το γεμίζετε μόνοι σας απο το σταθερό δοχείο. Διαθέτει μεγάλη αυτονομία έως και 6 ώρες και ενδύκνειται για τον περίπατο ή την βόλτα σας. Τα σταθερά και φορητά δοχεία έχουν σχεδιασμό παρόμοιο με τα δοχεία θερμός.

Για να παραμείνει σε υγρή μορφή το οξυγόνο, πρέπει να είναι αποθηκευμένο σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία μέσα στο δοχείο. Όταν χρησιμοποιείτε το οξυγόνο, το υγρό θερμαίνεται καθώς βγαίνει από το δοχείο και μετατρέπεται σε αέριο σε θερμοκρασία δωματίου για να μπορέσετε να το εισπνεύσετε.


    Φορητότητα

Το υγρό οξυγόνο αποτελεί μια μοναδική υβριδική μορφή οξυγονοθεραπείας που συνδυάζει τα κλασσικά πλεονεκτήματα του σταθερού συμπυκνωτή και τις λύσεις φορητότητας του φορητού συμπυκνωτή.

Επιπλέον υπερτερεί έναντι του κλασσικού συμπυκνωτή ως πρός

την καθαρότητα οξυγόνου καθώς όντας φαρμακευτικό οξυγόνο διαθέτει καθαρότητα 99,6% έναντι 96% του κλασσικού συμπυκνωτή. Την διαφορά αυτή την βιώνετε έντονα καθώς με το υγρό οξυγόνο αυξάνεται δραματικά η αντοχή και η φυσική σας κατάσταση.
την δυνατότητα φορητότητας καθώς το υγρό οξυγόνο αποτελεί λύση 2 σε 1. Φορητό και σταθερό οξυγόνο, μεγιστοποιώντας τα οφέλη της γυμναστικής με την οξυγονοθεραπεία
την εξοικονόμηση ρεύματος καθώς λειτουργεί με φυσικό τρόπο εξαέρωσης έναντι της υψηλής κατανάλωσης ρεύματος του ηλεκτρικού συμπυκνωτή (300W)
τον αθόρυβο τρόπο λειτουργίας λόγω της φυσικής εξαέρωσης έναντι του θορυβώδη συμπυκνωτή (40dB).


- Καλέστε μας σήμερα για να σας ενημερώσουμε πως μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω ΕΟΠΥΥ στην Οξυγονοθεραπεία με Υγρό Οξυγόνο.